Kulturföreningen Huset

FilmCamp 4-8 juli 2022

Är du intresserad av att lära dig göra film? Eller är du redan svinbra på att göra film? Då borde du anmäla dig till KF Husets FilmCamp 2022!


Under fyra dagar kommer du få lära dig allt från research, inspelning och redigering. Du kommer få prova på att göra spelfilm, dokumentärfilm och konstfilm. Allt med handledning av professionella filmare och konstnärer. Dessutom badar vi i älven, äter glass, kvällssuddar framför brasan, ser film i vår utomhusbio och massa annat skoj. Lägret avslutas med filmpremiär i vår egen biograf!


Lägret hålls i KF Husets lokaler, en gammal skolbyggnad i byn Klöse i Nordmaling. Det är helt gratis att delta och vi står för resa, boende och mat. 


Deltagarna får bo i dubbelrum på hotell i Olofsfors som ligger 10 km från Klöse och vi ordnar all skjuts som deltagarna kan behöva mellan Klöse och Olofsfors samt till och från tåg/buss. 


Anmälan:

Ladda hem vårt anmälningsformulär och svara på frågorna. Maila sedan ditt formulär till info@kfhuset.se.

Obs! Vi ser gärna en så stor spridning som möjligt och hoppas få deltagare från alla kommuner i Västerbottens län. Om du kommer från en större kommun i länet kan det därför hända att du får vänta ett tag på svar från oss innan du vet om du kommit med på lägret.


Vid frågor, maila info@kfhuset.se 


När? 4-8 juli 2022

Vart? KF Huset i Nordmaling

Vem? Västerbottningar 15-19 år